Moyes zbog ''šamara'' lakši za 30.000 funti

Prijetio novinarki

Moyes zbog ''šamara'' lakši za 30.000 funti

...

Bivši menadžer Sunderlanda, David Moyes je danas kažnjen od FA-a sa 30.000 funti zbog neprimjerenog komentara upućenog novinarki BBC-ja.

Moyes jje nakon remija sa Burnleyom odgovarao na pitanja novinara, ali pitanje novinarke ''da li se boji vlasnika kluba'' je za njega bilo uvredljivo te je iznenadio nevjerovatnim odgovorom.

''Jako si nevaljala na ovoj pressici, i pazi se ubuduće, jer moglabi da dobiješ šamar, bez obzira što si žensko'', zaključio je Moyes.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On se nakon ovog događaja koji je snimljen kamerama, izvinuo BBC-ju i novinarki, a ona je isto izvinjenje prihvatila, međutim, FA je pokrenuo postupak protiv njega i kaznio ga sa 30.000 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije