Može da uživa u luksuzu i bude gdje poželi, ali je izabrao traktor, njivu i krompir

Ne zaboravlja odakle dolazi

Može da uživa u luksuzu i bude gdje poželi, ali je izabrao traktor, njivu i krompir

A. Čaušević

Obzirom na milione koje zarađuju u vrijeme pauze između sezone mnogi fudbaleri najboljih timova obično posjećuju egzotične destinacije te uživaju u luksuzu.

Erling Haaland nije takav. Napadač Borussije Dortmund je mogao da bira gdje će provesti ljeto, ali se odlučio da to bude u njegovom rodnom kraju.

Naime, internetom kruže fotografije kako Haaland vozi traktor na njivi na kojoj je posijan krompir što možda i dovoljno govori o ovom momku.

Iako je prerano stekao slavu, dosegao veliku popularnost i tržišnu cijenu od 150 miliona eura kao osoba se i nije puno promijenio.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

S fotografijom se našalila i Borussija Dortmund koja je mladom Norvežaninu poručila da će morati popričati o boji traktora. Traktor je bilo plave boje što je zaštitini simbol najvećeg rivala Žuto-crnih, ekipe Schalkea 04.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LOLLOL
Logika prosjecnog bosnje: Otisao je na farmu umjesto luksuza znaci da je ljudina **** luksuz treba biti normala. Isti bosnjo: sedam kredita za novi mobitel i da mu neko da trecu para halanda ne bi izlazio iz kafane u makarskoj. Ja ne znam zapitate li se vi ikad kakvi ste licemjeri
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti