Može ostati u Arsenalu, ali uz znatno manju platu

Želi ga Milan

Može ostati u Arsenalu, ali uz znatno manju platu

E. Čaušević

Engleski fudbaler Jack Wilshere prema svemu sudeći na kraju ove sezone neće ostati u Arsenalu.

Wilshere s londonskim klubom ima ugovor do kraja ove sezone, ali i na stolu ponudu Arsenala da produži saradnju. Međutim, na Emiratesu su jasno poručili da Wilshere ne može zarađivati kao prema sadašnjem ugovoru, te da će njegova plata biti znatno manja.

Ovaj 26-godišnji igrač sedmično zarađuje 120.000 funti, ali ukoliko želi ostati u Arsenalu morat će pristati na manju platu. Rasplet dešavanja prate strpljivo u Milanu gdje su zainteresovani da dovedu Wilsherea na kraju sezone.

Rossoneri ne kriju želju da engleski veznjak od naredne sezone bude stanovnik Milana. Pored toga italijanski mediji prenose da su interes za ovog igrača pokazali još Juventus i Sampdoria.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi