Sprema se iznenađujući transfer Donnarumme
Foto: EPA

Raiola zaključuje još jedan veliki posao

Sprema se iznenađujući transfer Donnarumme

Midhat Šljivak

Kako se bliži ljetni prelazni rok u italijanskim medijima se sve više piše o odlasku golmana Gianluigija Donnarumme iz ekipe Milana.

Njegov menadžer Mino Raiola svim silama želi napraviti još jedan veliki transfer. Donnarumma se našao na meti mnogobrojnih klubova među kojima su Real Madrid, PSG...

Međutim, iako se dosta priča o prelasku 19-godišnjeg golmana u redove ovih ekipa, na kraju bi se mogao desiti iznenađujući transfer. Navodno je najveći favorit za dovođenje Donnarumme ekipa Liverpoola.

Redsi traže novog golmana. Jurgen Klopp nije zadovoljan onim što pokazuju Loris Karius i Simon Mignolet i na Anfieldu silno žele pojačanje na ovoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Izbor je pao na Donnarummu. Rukovodstvo kluba pokušaće dovesti sjajnog čuvara mreže, a i po kladionicama su uz Real Madrid najveći favorit za njegovo dovođenje.

Umjesto Donnarumme ekipa sa San Sira će na golu imati Pepea Reinu koji je dogovorio sve uslove oko dolaska u redove italijanskog velikana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi