Mreže mirovale u duelu Borca i GOŠK-a

Susret završen bez pobjednika

Mreže mirovale u duelu Borca i GOŠK-a

U drugom meču 4. kola Lige za opstanak između Borca iz Banjaluke i GOŠK-a nije bilo pogodaka.

Borac nije u grupi ugroženih timova, pa je ovaj tim rasterećen već nekoliko kola i u takvim okolnostima osvojio je četiri boda u prethodne dvije utakmice. Nakon trijumfa nad Vitezom, ekipa koju vodi Darko Vojvodić je odigrala još jedan meč na Gradskom stadionu, a ovaj put mreže su mirovale.

Prvo poluvrijeme ove utakmice nije donijelo gotovo ništa. Oba tima su imala razdoblje igre u kojima su imali veći posjed lopte, no napadački dio igre kao da nije postojao, pa se na odmor otišlo pri rezultatu 0:0.

U drugom dijelu nešto drugačija slika na terenu. Borac je bio bolji, stvarao je prilike, od kojih se posebno izdvajaju pokušaji Veselinovića, Puzigaće i Ilića, no Kozić je imao svoj dan i sačuvao je mrežu netaknutom.

Podjelom bodova stvari se neće značajno promijeniti na tabeli i obje ekipe su na pragu ostanka u društvu najboljih.

Liga za opstanak, 4. kolo:

Borac - GOŠK 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac: Vukliš, Ojdanić, Puzigaća, Kunić, Radulović, Mahović, Žeravica, Majkić, Danilović, Janičić, Veselinović.

GOŠK: Kozić, Čolić, Rodin, Hasanhodžić, Mišić, Barić, Raguž, Zolj, Ramić, Mulahusejnović, Hasanović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi