Vojvodić: GOŠK ima dobru ekipu, moramo biti jako ozbiljni

U Banja Luku dolazi ekipa iz Gabele

Vojvodić: GOŠK ima dobru ekipu, moramo biti jako ozbiljni

Adnan Beganović

U 4. kolu Lige za ostanak snage će između ostalog odmjeriti Borac i GOŠK iz Gabele.

U Banjoj Luci će Borac dočekati GOŠK, a izabranici Darka Vojvodića eventualnom pobjedom bi gotovo sigurno osigurali ostanak u društvu najboljih.

Borcu bi posao trebao biti olakšan jer ako iko poznaje ekipu iz Gabele onda je poznaje Vojvodić koji je GOŠK i uveo u društvo najboljih.

"Dobro ih poznajem, ne griješite, no šta to u konačnici može donijeti? Ukoliko mi ne budemo na nivou, onda sve pada u vodu pa i dobra priprema uoči susreta", govori Vojvodić za SportSport.ba.

"GOŠK je fenomen, napišite tako. Mjesto od hiljadu stanovnika ima premijerligaša. Gdje to ima? Mislim da GOŠK ima dobru ekipu koja je odlično vođena s klupe. Znam da dolaze po pozitivan rezultat, no učinit ćemo sve što je u našoj moći da se kući vrate razočarani", dodaje trener Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prošlom kolu Borac je savladao Vitez, no nakon susreta Vojvodić nije bio pretjerano zadovoljan.

"A, gledajte, nakon susreta nisam bio zadovoljan, no danas na stvari gledam malo drugačije. Nije Vitez toliko loš, napravili su svakom problem u drugom dijelu sezone, a mi smo bili u jednoj negativnoj seriji. Samopouzdanje nam je bilo poljuljano i zbog toga s ove distance moram biti zadovoljan. Što se tiče sutrašnjeg susreta, vjerovatno će ga preskočiti Lučić koji ima problema sa povredom, no nadoknadit ćemo njegov izostanak. Moramo biti maksimalno ozbiljni, opuštanje neću dozvoliti i vjerujte da ćemo igrati kao da nam treba za titulu", zaključio je Vojvodić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi