Mreže mirovale u susretu Vancouvera i Seattlea
Foto: The Seattle Times

Play-off MLS lige

Mreže mirovale u susretu Vancouvera i Seattlea

Teme:

Na stadionu BC Place u Vancouveru su domaći Whitecapsi i Seattle Soundersi remizirali bez golova u prvom meču četvrtfinala play-offa MLS lige.

Važnost ovog susreta se odrazila i na sam kvalitet igre, pa se uglavnom gledala tvrda utakmica i velika borba na sredini terena.

Obje ekipe su više pažnje posvetile čuvanju svog gola nego pokušajima da zatresu mrežu rivala. Ipak, viđeno je nekoliko obećavajućih prilika, ali su golmani Seattlea i Vancouvera bili na visini zadatka.

Konačna odluka o putniku u polufinale će biti donijeta u revanšu ovih ekipa koji će se odigrati na CenturyLink Fieldu u Seattleu. Ovaj susret je na rasporedu u noći sa četvrtka na petak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi