Mrgan i Rahimić potpisali profesionalne ugovore s Veležom

Ugovor u trajanju od četiri godine

Mrgan i Rahimić potpisali profesionalne ugovore s Veležom

FK Velež danas je potpisao profesionalne ugovore s članovima juniorske selekcije Maidom Mrganom i Edisom Rahimićem.

Ovaj dvojac slovi za velike nade mostarskog kluba, a dobrim igrama u omladinskim kategorijama izborili su se za svoje prve profesionalne ugovore u trajanju od četiri godine.

Mrgan je rođen 12. septembra 1999. godine u Mostaru i po vokaciji je defanzivac. Za prvi tim je debitovao prošle godine, a u aktuelnoj sezoni je upisao pet nastupa za Rođene. Uz to, kapiten je juniorske selekcije koja se takmiči u Premijer ligi BiH.

Rahimić je rođen 4. augusta 1999. godine u Mostaru. Standardni je golman juniorske selekcije, a za prvi tim je debitovao 21. septembra prošle godine u Kupu protiv Metalleghea iz Jajca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Putem zvanične stranice mostarski klub je Mrganu i Rahimiću poželio puno zdravlja, sreće i zajedničkog uspjeha u budućnosti.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi