Mrkobrada: Ne mogu se oteti utisku da smo imali mnogo bolje prilike od domaćina

Pomoćni trener Krupe nakon meča na Otoci

Mrkobrada: Ne mogu se oteti utisku da smo imali mnogo bolje prilike od domaćina

E. Čaušević

Krupa je danas remizirala u gostima protiv Olimpika (1:1) u meču 14. kola Premijer lige.

Krupa je golom Nikolića imala prednost na Otoci, ali je Olimpik u samom finišu utakmice uspio da dođe do remija.

Nakon meča za medije se obratio i pomoćni trener gostiju Siniša Mrkobrada.

"Ovako vruće glave nakon utakmice ne mogu se oteti utisku da smo imali mnogo bolje prilike od domaćina koji su bili pod imperativom pobjede. Igralo se otvoreno, nije bilo neke defanzivne taktike i kalkulisanja. Igrali smo ko će dati taj gol više. Razmišljam o naše dvije-tri stopostotne prilike u drugom dijelu i jako je teško pobijediti u gostima ako ne realizirate takve prilike", kaže Mrkobrada i dodaje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čini mi se da ovaj rezultat nije toliko nerealan, ali ostaje žal za propuštenim prilikama. Da su se desila tri boda mnogo bi nam značila za opstanak, ali radit ćemo sve da pobjegnemo iz te zone ispadanja".

"Shvatamo da smo osvojili malo bodova, ali ne vidimo razliku u kvalitetu u odnosu na ekipe koje nam bježe nekoliko bodova. Deseto mjesto nije nedostižno ako do kraja sezone ostavimo još neki bod i onda na zimu dovesti nekoliko pojačanja i boriti se do kraja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi