Muamer Salibašić se vratio u BiH

Iskusni ofanzivac pojačao redove bh. drugoligaša

Muamer Salibašić se vratio u BiH

S. Mlaćo

Predposljednji tim Druge lige FBiH grupa Sjever angažovao je veliko pojačanje za drugi dio sezone.

Predposljednji tim Druge lige FBiH grupa Sjever Lokomotiva iz Miričine angažovao je veliko pojačanje za drugi dio sezone.

Naime, Lokomotivu je pojačao iskusni ofanzivac Muamer Salibašić (33) koji je u svojoj karijeri promijenio veliki broj klubova, u drugom dijelu sezone će ponovo nastupati u BiH.

"Upravo smo obaviješteni da je prije nekoliko trenutaka postignut dogovor sa Muamer Salibašićem i da je od danas ovaj vrsni fudbaler član našeg kolektiva. Uz već iskusnog Kadića dolazak Salibašića će donijeti veliku dozu kako iskustva tako i kvaliteta kako u napadu tako i u cijelom našem timu.Također, još veliki broj novih imena se nalazi u rosteru našeg tima, a od slijedeće sedmice sve kreće dosta ozbiljnijim tonom, a definitivno da će trener Bajrović biti na slatkim mukama u nastavku sezone", saopćili su iz Lokomotive putem zvanične facebook stranice.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Salibašić je u dosadašnjoj karijeri nosio dres Gradine, Pomorca, Željezničara, Omladinca, Degerforsa, Čelika, Konyaspora, Budućnosti, Varnsdorfa, Podgrmeča, Sarawaka, Orašja, Sabaha, Zvijezde Gradačac, a posljednji angažman imao je u austrijskom niželigašu Muhlbach/Hkg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi