4

Komentari (4)

user1646942280
Ljudi su radili daleko gore stvari od ovoga, pa ništa nikom. Nikakve zle namjere nema u onom što je izrekao. Nego sad se kopa jel na tutu išao sa 2 godine, samo jer je potpisao sa Chelsea.
Chelsea1
Bas tako,sto ga nisu tad kaznili nego sad kad je potpisao za Chelsea, nevjerovatni koje komplexe imaju zbog Chelsea,KTBFFH! A sigurno ce ga kazniti
nakopitam
OPREZ: Raja pazite sta pisete jer na portalu su primjeceni ozloglaseni engleski huligani Dragon from Šipovo koji se krije pod nikom @BHDragon i njegov partner Jure TakniMe poznatiji kao @YouTalkinToMe Sićušni su i pirgavi ali nemojte da vas to zavara. Opasni su i agresivni, naoruzani psovkama i uvredama a cesto znaju koristiti i velika slova i uzvicnike. Takodje se zna da su potpomognuti nekima domacim huliganima cija imena ce biti objavljena naknadno a pouzdano se zna da je jedan od saucesnika nama dobro poznati @pjanke.sa poznatiji kao “prijavimo mu komentar “ ili ukratko “prijava”
F1F
@nakopitam šta ti je jarane ???
Hajde sviju ti ja veze nemam o čemu se radi samo mi reci jeli se " gudriraš" ili se " zayebaješ" ???
Pa nemoj ovako živ ti svak... Nije ok prema drugoj raji i ovim momcima ma koji god bili pa makar bio i onaj @IdeGasss ili ti @HamzaVojvoda itd itd
Lp
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.