Ancelotti obradovao Bešića i Petev će biti zadovoljan

Sjajna vijest

Ancelotti obradovao Bešića i Petev će biti zadovoljan

Admin Čaušević

Muhamed Bešić ne igra već nekoliko mjeseci nakon što je Carlo Ancelotti odlučio da mu nije potreban u prvom dijelu sezone.

Bešić nije uspio pronaći izlaz tokom januara, ali ga je Ancelotti uspio obradovati nakon što je završen prijelazni rok.

Naime, svi klubovi su bili dužni da dostave novu listu registrovanih igrača za drugi dio sezone. Na listi se može nalaziti maksimalno 25 igrača s tim da niti jedan tim ne smije imati više od 17 igrača koji nisui prošli škole fudbala u Engleskoj.

Na listi se potpuno iznenađujuća našao i Bešić koji već mjesecima nije upisao niti jednu minutu u dresu Evertona, nije igrao ni za rezerve popularnih Karamela.

Bh. veznjak će u nastavaku sezone moći konkurisati za susrete Premiershipa, a ostaje da se vidi da li će i dobijati priliku jer mu ističe ugovor za nekoliko mjeseci.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Činjenica da Bešić ponovo može trenirati zajedno s prvim timom te se nadati minutaži može radovati i novog selektora Ivayla Peteva.

Peteva već na startu kvalifikacija očekuju dva teška meča protiv Finske i Francuske pa je neohpodno da Zmajevi u tim susretima nastupe u najjačem mogućem sastavu.

Top Komentari

user1595066044
Meho zaprjetio Ancelotiu izgleda...
13 0
Trpim
Zanjega nije ni Everton niti Reprezentacija. On tu nema šta tražiti i neće sigurno zaigrati. Zanjega je mjesto u prvoj Ligi Federacije.
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi