13

Komentari (13)

zvjezdan10
Tada je baš doktorski odigrao i tad je bio u top formi.Kasnije su ga pokosile povrede kombinovane sa slabom minutazom tako da je izgubio dosta na kvaliteti.
Adnan@Kara
U suštini dobar igrač, s dosta potencijala ,ali mnogo sirov što ga je spriječilo da ostvari bolje rezultate i da ostvari bolju karijeru...
mile
Majstor fudbala
Penderinos
Tad je imao samo 21 god. pred njim je bila velika karijera , a šest godina poslije propao' ko muda kroz poderane gaće
Adnan@Kara
Sirov, bez kontrole temperamenta i mnoge povreda. sve to uticalo je na karijetu
Penderinos
Nasadi ga Bićo ko janje na kolac
drzgemboadislic
Je li realno da ste ovo napisali?
realno_govoreci
Jeste,zasto da ne. To Messia nije moguce cuvati ili?
drzgemboadislic
Dobro ga je čuvao hahahahahah
COVID19
Trebao je on čuvat Bicakcica a ne Mesija xD
DamirS
Da nije bilo Messija, tada Argentina gola ne bi dala. Prvi gol je"asistirao" Kolašincu a drugi sam dao. Pa malo mi glupo reći da ga je Bešić zaustavio.
nedoni46
Vise je kriv Bicakcic za prvi gol jer se sageo al et
Hix
Oba gola je skrivio Bičakičić, pogledaj kod prvog gola njegovu reakciju bukvalno je stajao ispred Kolasinca i sakrio se od lopte koka posle pogadja Seju... ali svejedno bili smo egal s finalistom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti