13

Komentari (13)

Beclija90
Steta, bas steta. Da nije bilo povrede kad je se tek izborio za mjesto mozda bi ga danas gledali u chelsea-u ili city-u. Veliki talenat...
PeppermintSA
Jašta bi. Da igra u Mladosti DK ne bi odskakao.
mirn3s
Celziju ili Sitiju...ajde ne prosipaj se Bgti
Beclija90
Nek ste vi strucnjaci. Momak je na SP 2014 pokazao da je veliki talenat. I da nije bilo povrede imao bi potencijal za te klubove.
Sadik82
To je samo bosnji glupom lijepo sjedit i ne radit nista. Svaki igrac na svijetu ukljucujuci i Besica zeli da igra a ne da sjedi kuci, al dzaba glupi bosnjo to ne konta.
Hakkinen
@Sadik82 ali šta ćeš, vidiš da " glupi BOŠNJO" kao Mo Bešić sjedi kući i zarađuje više od tebe GARANT čim tako pišeš.
Hahaha jbg MOŽE MU SE a ti rintaj i opet nikad nećeš zaraditi ko BOŠNJO Bešić.
Lp
Sadik82
@Hakkinen
Nisi skonto poentu. A poenta je da nema sanse da momak koji igra sa zarom s kojim Besic igra i koji je zivot posvetio fudbalu "uziva" u tome sto ga nema ni na mapi sa 27 godina. Ko god se iole ozbiljno ili poluozbiljno bavio sportom u zivotu zna da pare to nikad ne mogu nadoknaditi. Glupi bosno je novinar koji to ne konta a ne Besic.
Hakkinen
@Sadik82 razumijem te šta hoćeš da kažeš ali zar je potrebno " pisati bošnjo, novinari".
Možemo komentirati i bez jednog i drugog.
Lp drug
Penderinos
Zaista cudno zvuci da Besic ima veću platu od DCL, ali nazalost nije jedini, ne mogu ni zamisliti koliko samo platu imaju Gbamin, Delph i Tosun, sve igraci koji su nebitni. Treba uvijek dvaput razmisliti prije nego sto igracu ponudis ugovor
dinass
A otac mu vara i tuce narod po Bosni
Chupy
Kakve veze ima to sa ovim, sto navodis?! Nije on mogao birati oca jarane!
dinass
Da ja primam 30000funti mjesecno moj otac bi zivio kao car i nebi imo potrebu da se petlja sa zelenasima i vara ljude. Znas li koliko je to u km?
dinass
A on to prima sedmicno, znaci 120000 funti mjesecno mada mislim da je to pogresno protumaceno jer je to plata veca od Dzekine
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.