Bešić ne igra u Evertonu, no njegova sedmična plata govori da mu je zaista lijepo

Da li će doći do raskida saradnje?

Bešić ne igra u Evertonu, no njegova sedmična plata govori da mu je zaista lijepo

S. Mlaćo

Muhamed Bešić već odavno nije u planovima struke Evertona.

Ipak, u Engleskoj je Bešiću veoma lijepo. Prema pisanju Spotraca, Bešić zarađuje 30.000 funti sedmično, no sigurno je da se na Goodisonu Parku neće dugo zadržati.

Spotrac navodi da trenutno glavna zvijezda Evertona Dominic Calvert Lewin zarađuje tek 20.000 funti sedmično, oko milion funti godišnje.

Najviše zarađuju Bernard i Yerry Mina koji imaju sedmičnu platu u iznosu od 120.000 funti. Na 112.000 funti je Andre Gomes, a Jordan Pickford na 100.000 sedmično.

Bešić ugovor sa Evertonom ima do kraja sezone, no neće biti iznenađenje ako uskoro bude raskinut.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prethodno je ovaj bh. reprezentativac boravio na posudbama u Middlesbroughu i Sheffield Unitedu.

U Everton je stigao prije šest godina iz mađarskog Ferencvaroša.

Top Komentari

Beclija90
Steta, bas steta. Da nije bilo povrede kad je se tek izborio za mjesto mozda bi ga danas gledali u chelsea-u ili city-u. Veliki talenat...
4 3
Sadik82
To je samo bosnji glupom lijepo sjedit i ne radit nista. Svaki igrac na svijetu ukljucujuci i Besica zeli da igra a ne da sjedi kuci, al dzaba glupi bosnjo to ne konta.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi