15

Komentari (15)

DamirT
Ma propao je on...
Sanagoal
Nažalost koliko god mi to priželjkujemo Mo je svoje najbolje dane odigrao. Igraće on u Madjarskoj ili Turskoj ali neće se moći vratiti na nivo koji je imao nekad.
Shik
E pa staje problem stoje obavio hadz. Kao zbog toga je zablokirao. Pa vrijednije je to stoje obavio kad nebi vise nikad loptu sutnuo.Prazne glave niste svjesni sta to znaci.Svaka cast aferim Muhe. On nema te predrasude.Ako neigra vise ostace gladan.Svako ima svoju nafaku. Nesto vrlo zanimljivo zelim reci.A tako jednostavno. Ako idemo na smisao taj.Kapitalnosti Bogatih i nebogatih.Prmj.Bogatas da napravi fini lezaj od raznih deviza.I siromah od raznog sumskog lisca lezaj.Da legnu spavati.Sta mislite koje bolje spavao?Pa siromah.Jer kapitalac.Ne damu je bilo neugodan lezaj.Nego se plasio damu ovaj neizvuce koju paru. A nekonta.On dase time sluzi nebi spavao na liscu.Zelim time reci:Budimo pozitivni kako prema sebi tako prema drugima.
Medo-Brundo
Ade1987
Po nekim komentarima ovdje čitajući Muhamed je 3 godine lezo samo nije imao treninga nikako, slažemo se svi da je propo ali da se može vratit i igrati u Mađarskoj može itekako ali nažalost nikad vise neće biti na nivou koji je bio kad je bilo svjetsko prvenstvo
Zulfikar
Millwall F.C. je po njegovoj mjeri.
hame
Njemacka liga samo !
DeteVi
Možda treća ili sa malo sreće uspije u drugoj. Momak 3 godine nije igrao profesionalni fudbal u svojim najboljim godinama.
Vedox
Dodji u FK Sarajevo da budes zamjena Djokanovicu
MethodMan
E moj mume takav talenat upropasti luda glava, a Bgm malo i hadz
Kakav je babo takav je i sin Mume "Iver ne pada daleko od klade" ili kakv otac takav i sin.
MethodMan
Ma znas da su ga izorkali bili kad je sve obriso slike samo ostabio onu na hadzu
kostro
Tu mu je i mjesto,zar on jos igra fudbal???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.