Posljednji trzaj u karijeri: Bešić se vraća u ligu gdje je pružao sjajne partije?

Na ljeto mu ističe ugovor sa Evertonom

Posljednji trzaj u karijeri: Bešić se vraća u ligu gdje je pružao sjajne partije?

H. Zilić

Bh. fudbaler Muhamed Bešić, prekomandovan je u U23 tim Evertona.

Bešiću u junu ističe ugovor sa Karamelama, bit će slobodan fudbaler i sigurno napušta Goodison gdje se nije proslavio, a ni na posudbama na kojima je bio.

Dosta se pisalo o mogućem nastavku karijere. Govorilo se o Bešićevom povratku u Njemačku, u igri je bila Turska, Championship, a nove informacije govore da bi Bešić mogao nazad u Mađarsku, gdje je nosio dres Ferencvarosa.

Na ljeto Bešić mora pronaći klub gdje će igrati, kako bi vratio takmičartsku formu, što je u ovom trenutku najbitnije.

Mađarski mediji ne pišu o imenima klubova koji žele Bešića u sovjim redovima, ali napominju kako je partijama u Ferencvarošu krenuo i njegov uspon u karijeri.

Top Komentari

hame
Njemacka liga samo !
13 2
Vedox
Dodji u FK Sarajevo da budes zamjena Djokanovicu
5 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi