Muhamed Džakmić dobro, uskoro ide kući, Nemanja Bilbija ostaje na pretragama
Po informacijama koje imamo s Centra za Urgentnu Medicinu pomoćni trener Sarajeva Muhamed Džakmić osjeća se dobro i bit će uskoro pušten kući.

Nemanja Bilbija će biti zadržan na mostarskom CUM-u

Muhamed Džakmić dobro, uskoro ide kući, Nemanja Bilbija ostaje na pretragama

Sjajni derbi koji je danas u Mostaru odigran između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo i koji je završio podjelom bodova (2:2) nažalost je po svom završetku zasjenjen nemilim scenama u kojima je najdeblji kraj izvukao pomoćni trener Sarajeva Muhamed Džakmić koji je tvrdim predmetom koji je doletio s tribina pogođen u glavu.

Džakmiću je pomoć ukazana odmah na terenu s kojeg je direktno odvezen u mostarski Centar za urgentnu medicinu. Po informacijama koje su stigle iz te ustanove Muhamed Džakmić je srećom u dobrom stanju i nakon obrade koja je uključivala nekoliko šavova na glavi skoro će biti otpušten na kućnu njegu. 

Na fotografijama koje ekskluzivno donosimo iz mostarskog CUM-a se vidi da je pomoćni trener Sarajeva dobro, a uz njega su neprestano i ljudi iz kluba koji nisu bili voljni davati izjave već su nam rekli kako će se klub službeno oglasiti saopćenjem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prometno je bilo na CUM-u večeras u Mostaru na kome smo prvo sreli nogometaša Zrinjskog Darija Rugaševića kojem je također sašivena glava nakon jednog od mnogobrojnih žestokih duela na terenu, a malo kasnije u prostorije urgentnog centra ušetao je i Nemanja Bilbija.

Najbolji nogometaš Plemića također je stradao na današnjoj utakmici, a nakon teškog pada pred kraj utakmice, kako nam je sam rekao prvi topnik lige, Bilbija će biti zadržan u bolnici na pretragama zbog pojave krvi u urinu. Također, Nemanja se zanimao za stanje pomoćnog trenera Sarajeva i nekoliko minuta proveo u razgovoru s njim i ljudima iz FK Sarajevo.

Svašta se izdogađalo danas na mostarskom stadionu pod Bijelim Brijegom a nama ostaje da se nadamo da se ovakve scene više neće ponavljati a ovim putem Muhamedu Džakimću i Nemanji Bilbiji želimo brze oporavke i skore povratke na travnjak.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

vanja8
Vratiti stadion pravom vlasniku Fk Velež
126 21
ratip irats
Dragi novinaru, de budi europljanin i napisi koju o penalu!! I hajde, vidi sta je sa bakom, pa ne dođe na presicu? Da i on nije povrijeđen? A i ovaj Muhamed, sam sebi razbija glavu samo da da vama naudi, da ga stid bude...
53 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi