Musemić: Žao mi je kolege, najbitnije je da on bude dobro
Husref Musemić i Mario Ivanković složili su se da je remi najrealniji ishod derbija Zrinjskog i Sarajeva.

I Mario Ivanković složio se s trenerom gostiju

Musemić: Žao mi je kolege, najbitnije je da on bude dobro

Press konferencija nakon derbija 17.kola Premijer lige u kom su Sarajevo i Zrinjski remizirali pod Bijelim Brijegom rezultatom 2:2, u prostorijama Zrinjskog održana je pressica na kojoj su nazočili pomoćni trener Zrinjskog Mario Ivanković i trener Sarajeva Husref Musemić.

"Realan rezultat, puna utakmica preokreta, čvrtsta i agresivna utakmica bez incidenata na terenu. Poslije ovog slijedi pauza pa dvije utakmice kući koje su nam bitne. Jako bitan bod. Mi smo se jako digli u drugom poluvremenu. Čestitao bih Zrinjskom na bodu i korektnoj igri. Po meni je ovo na kraju realno. Što se tiče incidenta ne znam što bih rekao, publika reagira kako reagira. Žao mi je kolege, boce su letjele i prije. Najbitnije je da on bude dobro". - rekao je Husref Musemić.

Mario Ivanković kratko se nadovezao:

"Slažem se s trenerom Musemićem da je 2:2 najrealniji rezultat, tj. remi. Imali smo dobru igru a na kraju nam je uspjeh što smo neriješili. Gledat ćemo iz dva kola pred nama da izvučemo što više možemo. Sarajevo je odlična ekipa, imaju lijepu prednost od pet bodova i dalje ali nema predaje".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ode208
Gdje sad onaj pjano baka da prica o moralu i postenju. Sakrio se ko mis. Jebo se s materom
60 3
VELEZ
gdje je sliskovic jebem mu mater nece nista da kaze iza ovakve utakmice
58 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi