Muharemović napustio Olimpic, odlazi u inostranstvo

Dosadašnji kapiten Olimpica

Muharemović napustio Olimpic, odlazi u inostranstvo

Iskusni defanzivac Veldin Muharemović karijeru će nastaviti u Luksemburgu. 

Dosadašnji kapiten Olimpica (31) nakon pet godina provedenih u klubu donio je odluku da promijeni sredinu i vrati se u inostranstvo, a ovaj put njegova naredna destinacija će biti Luksemburg. 

"Odlazim u inostrantvo, sa tim su upoznati ljudi iz Olimpica i rekao sam im da neću puno pričati o tome. Čista obraza odlazim i svom sada već bivšem klubu se zahvaljujem na svemu. Moj novi klub je iz Luksemburga i ime ne bih želio još otkrivati. Potpis je samo formalnost", kazao nam je Muharemović. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Muharemović je već imao priliku nastupati u inostranstvu noseći dresove Xazar Lankarana i Lokerena. Jedno vrijeme je bio član i FK Sarajevo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi