Mujagić: Možemo biti zadovoljni bodom, iako smo zaslužili više

Strijelac jedinog gola za Mladost

Mujagić: Možemo biti zadovoljni bodom, iako smo zaslužili više

Mladost iz Doboja kod Kaknja je u meču 7. kola bh. šampionata remizirala sa Čelikom.

Nadali su se domaći da će pod vodstvom novog trenera konačno prekinuti crni niz i slaviti, igrali su prilično dobro, međutim na kraju su se morali spašavati poraza. A spasio ih je danas sjajni Abid Mujagić golom u sudijskoj nadoknadi.

"Utakmica je bila psihološki teška, jer smo mi u rezultatskoj krizi, dok je naš protivnik u usponu. Ipak, na terenu smo izgledali dosta dobro, bili smo čak i bolji i ne bi bilo nezasluženo da smo na kraju i pobijedili. No, kada u fudbalu ne iskoristite svoje šanse, obično protivnik to kazni, što se desilo i danas", kazao je Mujagić za SportSport.ba, pa dodao:

"Sve u svemu, na kraju možemo biti zadovoljni sa bodom, premda smo zaslužili više."

Mujagiću je ovo drugi gol u dosadašnjih sedam utakmica,

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svojom igrom mogu da budem zadovoljan, mada smatram kako uvijek može bolje. Sad je na prvom mjestu ekipa, podredio sam se maksimalno tome...", istakao je 25-godišnji Mujagić za kojeg se ovog ljeta interesovalo nekoliko klubova iz vrha tablice.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti