6

Komentari (6)

NAPOLI
Prepo se predzadnjem na tabeli Joj majko ja danas nisam moga da vas gledam Toliko smo loši da mi se povracalo.
Velezovac231
E vidi ti nasih igraca hahaha o Boze
K79
Do juče ste bili federalna spusti se malo !
Ne mnogo davno Sloboda je takodje bila federalna (rugala se koza kravi...) da nije bilo Husica, Sloboda bi jos igrala u federalnoj po nekim merajama, dignite spomenik Husicu za zivota.
Pitanje je sada ko ce se pridruziti Zvijezdi 09 u nizi rang takmicenja da li ce to biti Sloboda ili Celik, mislima da ce to biti ipak Sloboda, samo nece biti Husica da vas vrati u premijer ligi, seoski tereni ili meraje vam ne ginu.
K79
O kakvim kozama i kravama ti pričaš ko se kome rugo ? ovaj velezovac ismijava bivše igrače a tom istom Veležu sreda tabele je vrh ! I što se toliko dosadni sa tim Husicem ! Kome bolan spomenik da se digne , radi čega !?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.