Mujagić zabijao za Rakitićev klub, pa se vratio u BiH

Nekada veliki talenat ima novi klub

Mujagić zabijao za Rakitićev klub, pa se vratio u BiH

Nekada veliki talenat Željezničara Ajdin Mujagić karijeru, kako stvari stoje, nastavlja u 1. ligi RS.

Prethodnih šest mjeseci 22-godišnji Mujagić je proveo u Švicarskoj igrajući u tamošnjoj 5. ligi za NK Pajde iz Möhlina, klub iza kojeg stoje otac i brat Ivana Rakitića, ali sada se ponovo vraća u BiH.

Mujagić će pokušati svoju karijeru revitalizirati u Krupi za koju je danas već nastupio u prijateljskoj utakmici s Metallegheom (0:1), a od potpisa ga dijele sitnice.

"Pregovaramo, još nije zvanično", kaže alfa i omega Krupe Dragomir Ilić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Bio je Mujagić vrlo efikasan u švicarskom niželigašu. U devet utakmica je zabio osam pogodaka, a u Krupi, očito, vjeruju kako u istom tempu može nastaviti i u njihovom dresu i pomoći im da se domognu plamana u Premijer ligu BiH.

Top Komentari

Maximilian
Neslavno završio u Pajdama. Dobio crveni i četiri utakmice kazne a još je dobro i prošao u odnosu na Hrvanovića koji je zbog napada na sudiju "dobio" cijelu godinu neigranja. Umjesto da im to bude odskočna daska za viši nivo oni primitivizam iskazivali.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi