Mujagiću propao transfer u Sloveniju

Trebao potpisati za Bravo

Mujagiću propao transfer u Sloveniju

Dojučerašnji fudbaler Zrinjskog Abid Mujagić, ipak, neće potpisati za NK Bravo.

Mujagić je nakon raskida saradnje sa Zrinjskim otputovao u Sloveniju i priključio se treninzima Brava. Činilo se da će novi slovenački prvoligaš biti naredna stanica u njegovoj karijeri, najavljen je kao veliko pojačanje, no cijeli posao je na kraju propao. 

Naime, ovaj ofanzivac nije bio zadovoljan uslovima koji su mu ponuđeni i odlučio je da napusti pripremnu bazu, te sačeka bolju ponudu, što je i sam potvrdio.

"Sa Bravom sam bio sve dogovorio, došao sam i na potpis, no na kraju sam se uvjerio da stvari u klubu ne funkcionišu baš najbolje. Dogovore oko uslova ljudi iz kluba nisu ispoštovali i kada je tako, onda nema smisla da ostajem. Odlučio sam  otići i sačekati bolju ponudu", kazao nam je Mujagić.

Kroz dosadašnju karijeru Mujagić se već imao priliku okušati van granica Bosne i Hercegovine. Veliki dio karijere proveo je u Češkoj noseći dresove Teplica, Usti nad Labema, Roudnice i Kolina, a bio je također i u zaprešićkom Interu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Metropoljac
Fataj se Mladosti dok ima para ako te budu htjeli
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi