Mujanović direktor ženske reprezentacije

Povratak legendarne košarkašice

Mujanović direktor ženske reprezentacije

Na sutrašnjoj sjednici Predsjedništva Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine legendarna bh. košarkašica Razija Mujanović trebala bi biti imenovana za direktora ženske reprezentacije BiH.

Za sutra je zakazana sjednica Predsjedništva Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj bi se, kako saznaje SportSport.ba, Razija Mujanović trebala imenovati direktorom A ženskog nacionalnog košarkaškog tima Bosne i Hercegovine.

Osim toga, članovi Predsjedništva će sutra usvojiti neopozivu ostavku Zorana Mikeša, te će se izjasniti o novom selektoru državnog tima.

Za sada su u kombinacijama dva imena, ali će detalji biti poznati tek nakon sjednice Predsjedništva krovne košarkaške kuće u BiH.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.