Defanzivac bh. reprezentacije

Mujdža: Bit će bolje u Dublinu, šteta zbog magle

Dino Kurbegović

Mensur Mujdža je nakon utakmice sa Irskom istakao da naša reprezentacija nije uspjela ostvariti primarni cilj vezan za prvi meč baraža.

"Rezultatom nismo baš najzadovoljniji. Bio nam je cilj ne primiti gol, pokušavali smo sačuvati svoju mrežu jer znamo šta to znači pred uzvrat, ali nismo uspjeli. Hvala Bogu, uspjeli smo poravnati i mislim da je u revanšu sve otvoreno", rekao je Mujdža, te dodao:

"Šteta što je bila tako loša vidljivost u drugom poluvremenu. Mislim da je to naštetilo našoj igri. Ipak, mislim da će u revanšu biti mnogo bolje".

"Bit će teško u Dublinu. Moramo nametnuti svoju igru u revanšu. Vjerujemo da smo bolja ekipa ali to treba pokazati na terenu. Nadam se da ćemo svi biti zdravi i spremni i da ćemo dobro odraditi taj meč. Moramo malo analizirati današnju utakmicu i spremiti se što bolje".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Mensur Mujdža je večerašnju utakmicu napustio u 51. minuti, kada je umjesto njega u igru ušao Ognjen Vranješ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti