Mujdža konačno u udarnom sastavu, većina Zmajeva bez nastupa

Mujdža konačno u udarnom sastavu, većina Zmajeva bez nastupa

Ibrahim Šehić

A. Haznadarević

Dok se bliži kraj sezone i većina klubova igra odlučujuće utakmice, kako za što bolji plasman u vrhu tabele, tako i za sam spas od ispadanja, reprezentacija Bosne i Hercegovine definitivno nije jedna od onih koje se mogu pohvaliti da njeni igrači imaju zapažene uloge i donose prevagu. Barem ne veći dio njih, koji se muče sa lošom formom, povredama, suspenzijama, pa čak i lošim odnosima u klubu zbog kojih su im onemogućeni nastupi.

Azerbejdžanski Qarabag u završnicu sezone je ušao potpuno opušteno, pa je tako drugi meč zaredom momčad Ibrahima Šehića upisala tek remi. Ovoga puta jedan bod je osvojen na gostovanju kod Khazara, a rezultat je glasio 1:1. Bh. čuvar mreže je branio svih 90 minuta za svoj tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije