Mujezinović: Orašje moramo pobijediti

Fudbaler Veleža

Mujezinović: Orašje moramo pobijediti

M. Maksimović

Napadač Veleža Mustafa Mujezinović razočaran je zbog posljednjeg poraza Rođenih u utakmici u kojoj nije bilo ni kvalitetne igre, ni prilika za razliku od prethodnih izdanja u kojima su Rođeni bili pobjegli iz zone uspadanja.

“U Banovićima smo nažalost bili katastrofalni i doživjeli težak poraz. Nije bilo zalaganja koje nas je krasilo na ranijim utakmicama, svi smo bili neraspoloženi i na koncu zaslužili poraz koji mora biti pouka i lekcija za dalja izdanja, jer navijači i ljudi u klubu zaslužuju mnogo više”, rekao je.

U narednom kolu u Mostaru će gostovati Orašje što je idealna prilika za popravni.

“Idemo na pobjedu jer drugog izlaza nema. Možda je to i najvažniji meč sezone, s obzirom da bi nam pobjeda ostavila realnu mogućnost da u narednim kolima napredujemo na tabeli i obezbijedimo miran finiš, dok bi svaki drugi ishod zakomplikovao nam situaciju, tim prije što konkurenti igraju dobro i pobijeđuju”, kazao je Mujezinović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež će u naredna četiri kola tri puta biti domaćin, te gostovati otpisanom Novom Travniku što je idealna prilika za pravovremeno ostvarenje cilja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi