3

Komentari (3)

Chupy
Jos se potpisuje ono za "naslovnice", osmijeh umjetnicki, da svi vide kako on daje pare. A sta je jos zalosnije, ponosan je na sebe i svoj cin?!
KomedijaUnajavi
Navijači od kluba primaju novac !? NEZAPAMĆENO u svijetu, pogotovo navijačima i grupama koji poštuju ultras kodeks, a svo ovo naše podneblje spada upravo u ultras pokret, protiv Sarajeva navijači skandirali uprava napolje a sada uzimaju novac od predsjednika kluba hahahahaha xd. Fukare odavno vec ugašene, a ovaj čin je cista bruka i ismijavanje ...
mlacenica1
Jao ljudske bijede. U nedelju ga prozivali ‘uprava napolje’ danas mu izreketirali 5000. A on fino klupskim parama kupio da moze jos godinu dana pljackati klub.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.