26

Komentari (26)

Vidim podrinjci su i ovde u vecini pa se suzdrzavam od svakog daljnjeg komentara!
Tarik
Iako ne podžavam ovakve istupe i ponašanja treba napomenuti slijedeće: Sloga je htjela praviti stadion i tražila je zemljište, ali je odbijena i obećano im je igranje na Tušnju. Sloboda za 100 godina postojanja nije osvojila ništa, pa bilo bi ljudski i logično još nekome omogućiti da u Tz donese trofej, jer Sloboda to izgleda ne može. Sloboda bi takođe mogla praviti sebi stadion jer Tušanj nije njen. Što se tiče blaćenja ovog Husića, ne treba zaboraviti da je Slobodu spasio od najcrnjih scenaria, razmatralo se o stečaju, ali i o fuziji sa Olimpikom Da je on kriminalac i sa ovakvim disponiranjem u javnosti davno bi bio u USA, ali u zatvoru! Ovde je izgleda njegov najveći "problem" što je on izbjeglica i što u S.Hanu žive izbjeglice...
Chupy
Drug, upucen sam u sve i sa ovog sam podrucja. Svaka ti je na mjestu. Da li je on Imamovicev zet, amidzic, dajdzic itd, ne bi bilo problema. Sve si upravu! Tuzlaci su ga Tobejarabi poistivjecivali sa Bogom kad je Slobodu digao iz govana. Kad su bili dno-dna. Covjek nije mogao trpiti diktiranja itd od kojekakvih "gradskih fudbalskih strucnjaka" itd Mogu oni srati koliko hoce, Tusanj nije Mujkanovicev, nije Imamovicev itd, Tusanj je JAVNA GRADSKA USTANOVA i ima ga pravo koristiti svaki gradski klub. To je isto kada bi se zabranilo ljudima sa Miladija sa brcanske itd dolaziti na Slatinu u Dom zdravlja. Dzaba jedu govna. Ne mogu mu nista, ne mogu uskratiti igranje. To sto rade, to je klasicni primitivizam, seljakluk, zavidluk!!
E pa drug moj ovako:Istina je da je Husic spasio Slobodu i to mu niko ne osporava.Mi navijaci Slobode smo taj period dok je on bio u klubu,uzivali u nasoj moci i jako smo mu zahvalni na tome.S druge strane Husic treba svoje frustracije da lijeci negdje drugo jer je postao najveci dusmanin Slobode i sve sto radi radi da bi Slobodi napakostio i nastetio.Najradije bi da je ugasi da je nikako nema.Stadion je gradski i svi gradski klubovi bi trebali da imaju mogucnost da koriste isti,ali Sloga je fakticki privatni klub sada,i pitanje je da li privatni klubovi trebaju imati tu privilegiju.Stvarno mi je vise muka od ovog seljakluka i prepucavanja,a sto se Slobode tice,osvojila nesto ili ne Sloboda je samo Sloboda,i treba ustati na sami spomen tog imena.Dalje,spominjes izbjeglice.Te izbjeglice sada naseljene u Simin hanu trebale bi da budu bezgranicno zahvalne na tome sto ih je ovaj grad od srca prihvatio kada im je najteze bilo.Medjutim danas se ta zahvalnost,manifestuje potkopavanjem Slobode i pljuvanjem po gradu koji ih je prihvatio.Pozitivno je definitivno sto ce eto Tuzla imati dva premijerligasa,ali sve se u Slogi podredjuje samo tome da se Sloboda oslabi sto je moguce vise,jer eto Husicev ego ne podnosi da Sloboda prosperira.Znas ono "Nek komsiji crkne krava",time se oni u stvari vode.
Tarik
Vidi Nala, tvoja konstatacija ne stoji. Husić je bio u Slogi dok je bio i u Slobodi, a možda i prije. On nije otišao iz Slobode u Slogu da se sveti, već je samo otišao iz Slobode, u Slogi je već bio. Dok je bio u Slobodi, Sloga je bila podređena interesima Slobode. Sada je u Slogi i ima ambicije koje je imao i sa Slobodom, sada mu je Sloga prvi klub. Gdje ti vidiš ovde problem? To što on ima, rasipa i plaća kao mahnit, pa svi njemu "hrle", nije on kriv Slobodi, što nema menadžment da to prati i zadrži igrače. Čak naprotiv, Sloboda je smanjila primanja svima, još se pohvalili sa tim, kao dobar rad! Najbolji primjer je Deda, posleratna ikona Slobode i bivši reprezentativac, prešao u Slogu. Svi koji su od Husića dobili otkaz i dalje imaju riječi hvale o njemu, a pogledaj ovoga sada u Slobodi, vidi slučaj Petrović. Žao mi je što sam spomenuo izbjeglice uopšte, ali ti si samo potvrdio ono što sam rekao. Je li to oni nemaju pravo na uspjeh? Je li to izbjeglice u Tz moraju zauvjek imati podređen položaj u odnosu na Tuzlake? Ne posipaj se pepelom.
Vrlo dobro sam ja drug upoznat sa svim tim stvarima,cak i vise nego sto ti sam mislis i znas.Znam ja gdje je Azmir bio prije Slobode odlicno.Nemoj me pogresno tumaciti ,nista ja protiv Sloge nemam,niti cu kada imati.Samo pozitivno gledam na to da ce Tuzla imati dva premijer ligasa,ali moras da shvatis da su to gluposti o izbjeglicama i podredjenom polozaju to ne drzi vodu jednostavno.Neki od njih se zaista ponasaju kao da im je prioritet da Sloboda nestane,nego da Sloga prosperira.Nikome ne dozvoljavam da mi pametuje oko svega toga jer znam stvari koje vi drugi i ne pomisljate.Neka drug Sloge ja sam u fu dbalskim desavanjima decenijama,Sloga mi je naravno draga,imam porijatelja tu ,a Dedu mi ne moras ni spominjati.Daj boze Sloge sve najbolje i da uspiju u svim svojim nastojanjima,ali cinjenica je da se sada sa te strane radi Slobodi o glavi,te se sve politiziuje.Sta se to desilo da Azmir jednostavno i naprasno ode i postane najveci Slobodin dusmanin?Politika?Nije njemu Sloboda stala na zulj,ako je imao nesuglasice sa jednim ili dva covjeka,koji nisu Sloboda.Zasto se svetiti Slobodi?.Da se razumijemo,nisam potpuno ni na Slobodinoj strani,jer "ni njihovo maslo nije za ramazana"a ti meni priocas o posipanju pepelomDakle sve postujem i volim,ali na Slobodu jednostavno ne dam.Sto godina postojanja i da se neko izivljava,e to necemo dozvoliti svi mi koji volimo Slobodu.
Chupy
Druze ima istine u tome sto pricas. Dosta toga si rekao sto stoji a po meni isto tako sto ne stoji. Ali pazi ovo, jedan Husic, nista ne moze uraditi instituciji kao sto je Sloboda, nit moze nit ima tu snagu. Sloboda je IME iz bivse jugo lige, ona je eminentni klub. Eeeee sada, vi, navijaci slobode, gradjani, treba da je vratite na put na kojem je bila. U slobodu su vam usli ljudi koji nemaju veze sa slobodom, sa strukom, sa fudbalom. Meni je sloboda u srcu, za slogu jucer cuo. Zelim im da se oba takmice u vrhu premier lige. Ali u slobodi treba mnogo toga da se promijeni.
Dubravac 100%
Svaka cast covjeku koji toliko ulaze u sport, a vi svi zaboravljate koliko je pomogao slobodi da njega nije bilo sloboda bi sada igrala u kantolnoj ligi.
cosanostra
krico Mujkanovicu sto je Azmir otvorio gradjevinsku firmu pa mu pokupi sve radnike, pa sad da mu je da se osveti "ne dam stadion"
zaboti janos
Ocito Mujkanovic niji uspio da muze Husica pa sad smeta gdje nema sansi .To su oni mali bogovi ala Kukic.A ovi misevi sto Husicu zamjeraju "IMA LOVU" su ljubomorni.Pa ima Paris,Barca,CIti-i nema ih ni u polufinalu,nije sve u lovi.
dzem
Husića optužuju za sve ono što i drugi rade, a pored toga je vratio Slobodu u prvu ligu i to mu je hvala ...
Chupy
Sloga ili bilo koji drugi klub iz Tuzle ima pravo koristiti stadion Tusanj kao i Sloboda! Zasto? Zato sto je Tusanj JAVNA GRADSKA USTANOVA! Sve receno!
Conor Mc Gregor
IAKO NE PODRZAVAM HUSICA U NEKIM IZJAVAMA ALI NE VIDIM RAZLOG ZASTO SLOGA NEBI NA TUSNJU IGRALA KAD JE RECIMO CELIK USTUPAO STADION MNOGIM KLUBOVIMA U PREMIER LIGI IAKO NISU IZ ZENICE.
Benjamingst
Mozda ima razloga? Husic je bio u Slobodi..
Conor Mc Gregor
inat bosanski je proradio
Benjamingst
Ako nema uslova za Premijer Lige neka igra u federalnoj dok stadion ne sagrade pa neka onda igra Premier league of Bosnia and Herzegovina.
Heller
Husiću vas deset hiljada da se moglo i htjelo skupot sad bi živio u Bratuncu a ne Simin Hanu.
Benjamingst
Preseravanje ovo nasu ligu trebaju velike promjene I da se zna pravila. Husic poceo kao oni koji su na vlasti BiH. Nopravi sebi stadion i igraj onda...
ratip irats
Nek Azmir zna ko je mali, a ko je velik!! Sa ovim je pokazao koliki je i on...
DamirT
Kaže doći će nas 10000 hahahahahah pa ako ih ima 500 dobro je.
Jadnimi
Husić je daleko od idealnog, ali u ovom slučaju je apsolutno u pravu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.