Mujkanović na klupu Mladosti doveo legendu Slobode

Debituje u nedjelju

Mujkanović na klupu Mladosti doveo legendu Slobode

S. Mlaćo

Legenda FK Sloboda Ademir Smajlović novi je trener FK Mladost Kikači, člana Prve lige NS Tuzlanskog kantona.

"Dobrodošlicu želimo našem Adi. Velika čast nam je da fudbalska legenda poput Smajlovića dođe i vodi naše Kikače. Smajlović je proslavljeno ime u bh. fudbalu te ga starija generacija dobro pamti po zavidnim partijama koje je pružao dok je igrao za Slobodu.

Prvi trening će odradit danas sa ekipom, a debi se očekuje u nedjelju kada na TOM CAT Arenu stiže Mladost Brijesnica", saopćili su iz Mladosti.

Duel dvije Mladosti igra se u nedjelju na Tom Cat Areni Kikači sa početkom u 17 sati. Treba istaći da je prvi čovjek Mladosti Senad Mujkanović,  ujedno predsjednik FK Sloboda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi