Potez predsjednika Slobode za svaku pohvalu

Stadion NK Husinski Rudar Zrinski ide na dotjerivanje

Potez predsjednika Slobode za svaku pohvalu

Bh. niželigaš NK Husinski Rudar Zrinski iz Husina nadomak Tuzle će zahvaljujući prvom čovjeku tuzlanske Slobode Senadu Mujkanoviću dobiti priliku da uredi svoj stadion.

Ovaj mali klub je samostalno krenuo u uređivanje svog stadiona, a kako poručuju iz NK HRZ predsjednik Slobode se pojavio na ovom fudbalskom zdanju i nakon kraće "inspekcije" odlučio ponuditi svoje ljude i mašine svoje firme Tom Cat kako bi se već sutra krenulo u ozbiljno dotjerivanje stadiona u Husinu.

"Vidno smo iznenađeni jer rijetko ko svrati u naš klub iako dosta pozitivnih dešavanja ima u našem klubu u posljednje vrijeme. Gospodin Mujkanović je jedan od rijetkih koji je prepoznao rad mladih iz NK HRZ, a obilaskom terena i dijela gdje su tribine uočio je nedostatke i unarpijeđenja potrebna za sportski kolektiv, te ponudio svoje mašine i ljude iz firme Tom Cat da već sutra krenu u dotjerivanje i uređenje ovo stadiona", poručili su iz NK HRZ.

Iako se Husino u kojem "stanuje" NK HRZ nalazi svega pet kilometara od centra Tuzle, ovaj bh. niželigaš je uglavnom "ispod radara" u svojoj regiji, pa ljude iz kluba zbog toga posebno raduje potez Senada Mujakanovića.

"Raduje nas i to što gospodin Mujkanović ničim izazvan nudi svoje usluge jer kako znamo nije ovo jedini klub kojem je pomogao i kojem pomaže", istakli su iz NK Husinski Rudar Zrinski.

Top Komentari

Zoilomas
BRAVO!!!! Eh da ima vide ovakvih Ljudi!
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi