Mujkanović o optužbama: To su nebuloze i besmislice, tužit ću ih za klevetu

Odgovorio nezadovoljnim pojedincima

Mujkanović o optužbama: To su nebuloze i besmislice, tužit ću ih za klevetu · Intervju

A. Čaušević

Navijači FK Sloboda, popularne Fukare, su poprilično ogorčeni zbog svega što se dešava u i oko tuzlanskog kluba. 

Svoj revolt iskazali su i večeras ispred stadiona Tušanj. Na udaru nezadovoljinih pojedinaca našao se Senad Mujkanović koji je zajedno sa bivšim trenerom Zlatanom Nalićem i pojedinim igračima optužen za prodaju utakmice GOŠK-u.

Oni su optužili Mujkanovića da je učestvovao u namještanju utakmice sa GOŠK-om, odnosno da su Crveno-crni susret sa Gabeljanima prodali za 30.000 KM.

Mujkanović već nekoliko mjeseci nije u Slobodi, a u kratkom razgovoru za SportSport.ba komentarisao je optužbe pojedinaca.

"To su nebuloze i besmislice. Ne znam uopšte kakve to veze ima i s čim", zapitao se Mujkanović te nastavio:

"Njihovo mišljenje nije relevantno, to je dijelo pojedinca koje predvodi samoproglašeni vođa Aldin Jolda jer su na papiru u Ministarstvu kao vođe zavedne druge osobe, njega tu nigdje nema..."

Najvio je da će podići tužbu za klevetu protiv Jolde i svih pojedinaca koji su pokušali da ukljaju njegov obraz. 

"Nakon detaljnog pregleda snimka podići ću tužbu za klevetu i pozivanje na nasilje protiv Jolde i svih pojedinaca koji su me otpužili."

Mujkanović se upotpunosti ogradio od optužbi uz poruku da je svoj posao obavljao čestito i pošteno.

"Ja više nisam u klubu. Odgovorao sam kome treba da odgovaram, navijačima sigurno neću, oduvijek sam svoj posao obavljao časno i pošteno te stojim iza svakog svog postupka", istakao je bivši predsjednik tuzlanskog premijerligaša te dodao",

"Sada se okrećem svom poslu i porodici, ali uvijek ću biti uz Slobodu i rado ću pomoći kada to bude potrebno. Svim u klubu, ali i normalnim navijačima želim sreću u budućnosti".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stanley
sloboda mora umrijeti
7 2
konjnakvadrat
Tito pomakni se da legnem
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti