Prvi čovjek Slobode odgovorio na optužbe navijača

Mujkanović: Ulica neće voditi klub!

4

Komentari (4)

Lgf
Ono kad se covjek ukljuci u sport iz "ljubavi" volonterski. Iznajmljuje svoje stanove svojim igracima. Nije ni sukob interesa. Zato i jesmo na dnu u svim sferama zivota. Zalosno kakvo smo drustvo.
Chupy
E moj Mujkanovicu, uhvati se ti mistrije, fangle itd Nije to za tebe, pusti ljude koji se razumiju u fudbal da se uhvate istog. Kod nas si odjednom i zidar, pa navecer nadnaravni ljekar, sutradan si u skuptini vlade sjedis, pa si clan upravnog odbora a preko vikenda si predsjednik kluba itd OVO JE BOSNA!!!!
Benjamingst
Treba ovaj sportsport ba vise da pisu ko su ti ljudi koji vode klubove u BiH kao ovaj Mujkanovic.... vidi se na njemu da je posten covjek....
Benjamingst
Vidis Mujkanovicu klub u propast.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.