Muk u Barceloni nakon povrede Dembelea
Foto: EPA

Stradala zadnja loža

Muk u Barceloni nakon povrede Dembelea

M. Šljivak

Ousmane Dembele stigao je ovog ljeta kao veliko pojačanje u redove Barcelone.

Tim s Nou Campa je 20-godišnjeg ofanzivca platio nevjerovatnih 148 miliona eura, a već u svom drugom meču mladi Francuz je doživio povredu.

Utakmicu protiv Getafea napustio je nakon 24 minuti. Muk je istog trena nastao u Barceloni, a prve informacije kažu da se radi o povredi zadnje lože.

Dembele će proći dodatne ljekarske preglede nakon čega će se znati tačna težina povrede i da li će mladi fudbaler odsustvovati s terena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tokom karijere u Borussiji i Rennesu, Dembele je propustio svega 10 dana zbog lakših povreda, ali sada postoji mogućnost nešto dužeg odsustva.

Više informacija o povredi biće poznato u nedjelju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi