Pandža: Pobjeda je zasluga kolektiva

Napadač Mladosti

Pandža: Pobjeda je zasluga kolektiva

Mladost iz Doboja kod Kaknja danas je u okviru 2. kola Lige za opstanak savladala banjalučki Borac rezultatom 2:0.

Ekipa koju vodi Edis Mulalić je opravdala ulogu favorita i na kraju zasluženo slavila, a susret je odlučen u samom finišu. Najprije je vodstvo Mladosti donio Dalibor Pandža, da bi potom golom iz slobodnog udarca konačnih 2:0 postavio Filip Arežina.

Upravo sa Pandžom smo razgovarali nakon današnje utakmice. Onim što je pružio njegov tim je, kaže nam, zadovoljan.

"Znali smo da nam dolazi neugodan protivnik, da neće biti nimalo lako, a to se na kraju i pokazalo. Golove smo postigli tek u samom finišu, no na kraju je najbitnije da smo pobijedili i ovaj trijumf je zasluga cijele ekipe", izjavio je Pandža, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče mene, naravno da sam sretan zbog ovog gola. Jednom napadaču to mnogo znači za samopouzdanje, no isto tako smatram da ovo nije maksimum i da mogu još mnogo više", poručio je Pandža koji je Mladost stigao u januarskom prijelaznom roku.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi