Mulalić nakon tri utakmice napustio OFK Titograd
OFK Titograd

Bh. stručnjak podnio ostavku

Mulalić nakon tri utakmice napustio OFK Titograd

Edis Mulalić od danas više nije trener OFK Titograd, prenijeli su crnogorski mediji.

Nekadašnji trener Željezničara je kormilo Titograda preuzeo krajem januara naslijedivši Igora Pamića, a nakon samo tri kola odlučio je podnijeti ostavku, što se i bilo dalo naslutiti nakon utakmice protiv Zete.

"Ovako ne može, ja svoje zdravlje nisam našao na ulici. Vidjet ću sa predsjednikom šta dalje, jer ovako ne ide", rekao je Mulalić poslije poraza na domaćem terenu.

Bio je Mulalić razočaran, pretpostavlja se odnosom igrača, a nezadovoljstvo je na koncu kulminiralo odlukom da podnese ostavku i napusti Titograd. Potvrdio je to i crnogorski klub na zvaničnoj stranici. 

"Edis je podnio ostavku. Klub mu se ovim putem zahvaljuje na korektnoj i profesionalnoj saradnji i iskazuje žal što je prekinuta. Edisu želimo sve najbolje u nastavku karijere", stoji u saopštenju.

Kroz trenersku karijeru Mulalić je u Crnoj Gori ranije imao priliku još voditi Dečić i Rudar iz Pljevalja.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Kakav je ovo klaun, ovo je najgori bosanski trener ikad hahaahah smjesno
2 0
disident7
Kakav god je nas je, nije iz mog kluba ali opet bolje on nego .....
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi