Mulalić napustio Rudar
Bh. stručnjak odlučio da napusti Crnu Goru. Da li se vraća u Premijer ligu?

Bh. stručnjak u potrazi za angažmanom

Mulalić napustio Rudar

S. Mlaćo

Bh. stručnjak Edis Mulalić sporazumno je raskinuo saradnju Rudarom iz Pljevlja.

Rudar je na zimsku pauzu otišao sa osmog mjesta i ima 22 osvojena boda, ali je Mulaić odlučio dići sidro. Već ranije desio i odlazak par nogometaša, pa je situacija u timu iz Pljevljka veoma teška.

Odlazak Mulalića potvrdio je predsjednika Rudara Muhamed Gerina.

"Poznato je da je bila namjera Rudara da se zadrži Edis Mulalić na klupi Rudara, nismo uspjeli u toj namjeri u konkurencije renomiranih klubova iz regiona koji su zainteresovani za njegove usluge. Da ponovim da je saradnja bila obostrano korektna i želimo Edisu puno sreće u nastavku karijere", kazao je Gerina za službenu stranicu kluba.

Prozivka nogometaša Rudara zakazana je za 15. januar. Do tada će biti imenovan novi šef struke.

Promo

Top Komentari

Hele
Ljudi moji... da li je moguće da čovjek koji živi pisajući tekstove na portalu napravi 3 greške u prvoj i to uvodnoj rečenici. “Bh. stručnjak Edis Mulalić sporazumno je raskinuo saradnjusa Edisom Mulalićem.” Pa kako će bolan bolan Edis raskinuti sa radnju sa samim sobom? Pa bolan bolan ne piše se “saradnjusa” sastavljeno. To su bolan dvije riječi. I na kraju možda je najveća greška. Mulalić je stručnjak? Ako je Mulalić stručnjak onda je ovo katastrofa da gore ne može biti. Pa čovjek nikad nije knjigu pročitao i u svakoj rečenici mu fale ili subjekat ili predikat.
21 9
6HM6
Dolazi u Zelju 10000p%
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi