Mulalić neće dugo biti bez posla? Želi ga klub iz regiona

Kontakti su uspostavljeni

Mulalić neće dugo biti bez posla? Želi ga klub iz regiona

Doskorašnji trener Mladosti iz Doboja kod Kaknja Edis Mulalić, čini se, neće dugo biti bez posla.

Početkom prošlog mjeseca Mulalić je završio svoju misiju u Mladosti i trenutno je bez angažmana, no poslu bi se mogao vratiti vrlo brzo, jer se za njega interesuje Budućnost iz Podgorice.

Crnogorski mediji pišu da su čelnici Budućnosti obavili razgovor sa 42-godišnjim Mulalićem, ali još uvijek nije poznato da li će našem stručnjaku biti ukazano povjerenje da vodi bivšeg prvaka Crne Gore. 

Mulalić je u Crnoj Gori već imao priliku raditi, i to vrlo uspješno, vodeći Dečić. Pod njegovim vodstvom ovaj klub je u prvenstvu bio sakupio 50 bodova i zauzeo peto mjesto, što je dotad bio ujedno i najveći uspjeh u klupskoj historiji.

Osim Budućnosti, nije tajna da se za Mulalićeve usluge interesuje i nekoliko timova iz Premijer lige BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi