Press nakon meča u Mostaru

Mulalić: Ova liga će biti krnjava bez Veleža

Željezničar je danas u Mostaru uz dosta muke pobijedio Velež rezultatom 1:0.

Nakon utakmice, treneri obje ekipe su na kraju bili zadovoljni. Mulalić rezultatom, a Tojaga igrom i zalaganjem.

"Ko je imalo igrao lopte, znao je da je ono u Vitezu bio samo loš dan Veleža. Na to sam upozoravao cijelu sedmicu. Problem koji je danas bio ćemo riješiti interno. Mi zbog ćega smo došli smo i ostvarili, i sve drugo pada u vodu", rekao je Mulalić, te je dodao :

"Nije farsa, ni šuplja, Velež pripada nama i imaju našu podršku. Želim im od srca da se što prije vrate gdje im je mjesto. Ova liga će biti krnjava bez Veleža. Odrastao sam gledajući veliki Velež", istakao je Mulalić.

 

Zijo Tojaga se prisjetio kada je upoznao Mulalića, i poželio mu puno sreće u nastavku sezone.

"1997. godine Mulalić mi je došao u Mediteransku reprezentaciju gdje sam bio trener. Od tada mi je drag i prijatelji smo. Želim mu od srca nastavak uspješnih rezultata, i da se domognu mjesta u Evropi", istakao je Tojaga, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče naše ekipe, opravdali su očekivanja navijača. Siguran sam da ova ekipa može još bolje, ali treba još puno vremena i rada. Uz dva tri igrača koja su nam danas nedostajala, protiv Širokog ćemo biti daleko jači", dodao je on.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi