Edis Mulalić našao novi trenerski angažman?

Nije dugo trajala pauza

Edis Mulalić našao novi trenerski angažman?

Nekadašnji trener Željezničara Edis Mulalić pronašao je, čini se, novi angažman.

Temperamentni Mulalić je slobodan otkako je krajem decembra prošle godine napustio Rudar iz Pljevalja, a novi angažman imat će ponovo u Crnoj Gori, gdje će najvjerovatnije preuzeti Titograd.

Klub iz Pogorice je zbog "privatnih" obaveza napustio Igor Pamić, a mediji u Crnoj Gori pišu kako je upravo Mulalić najozbiljni kandidat da naslijedi hrvatskog stratega, te da su razgovori između dvije strane već u toku.

Mulalić je vodeći Rudar upravo 'romantičarima' nanio prvi poraz u sezoni, a ukoliko na kraju preuzme Titograd, to će mu biti ujedno peti klub u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, ozbirom da je prethodno još vodio Željezničar, Mladost iz Doboja kod Kaknja i Dečić.

Inače, Titograd je na zimsku pauzu otišao s treće pozicije sa četiri boda manje u odnosu na lidera i aktuelnog šampiona Sutjesku, a tri više u odnosu na Budućnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti