Mulaomerović spremio nekoliko iznenađenja za Belgijance

Bh. košarkaši na zagrijavanju u Celju

Mulaomerović spremio nekoliko iznenađenja za Belgijance

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas igra pripremni meč protiv Belgije u Celju.

Naši košarkaši svoje pripreme nastavili su u Sloveniji gdje će učestvovati na pripremnom turniru u Celju. Već prvi meč bh. selekcija igra danas u dvorani Zlatorog protiv reprezentacije Belgije. Poznato je da se pripremama još uvijek nije priključio Mirza Teletović, a selektor Damir Mulaomerović odlučio je u današnjem meču odmoriti Jusufa Nurkića.

Ipak, košarkaš Denvera trebao bi nastupiti u sutrašnjem meču kada će nam protivnik biti Slovenija ili Portuga. Mulaomerović će u današnjem meču priliku dati mladim košarkašima, a zanimljivo da će u prvoj petorci početi Džanan Musa kojem će ovo biti debi u seniorskoj selekciji BiH.

Podsjećamo, našu reprezentaciju krajem ovog mjeseca očekuje početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a protivnici BiH bit će Rusija i Švedska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi