Trener Plavih nakon poraza na Grbavici

Mulaosmanović: Igrač Širokog je priznao da nije bio penal

M. Šljivak

Željezničar je porazom okončao prvi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Široki je slavio na Grbavici i Plavi su peti put uzastopno teren napustili pognute glave.

Privremeni trener tima Adin Mulaosmanović je na press konferenciji istakao da je igrač gostiju priznao jednom od fudbalera Plavih kako penal iz kojeg su gosti stigli do gola za tri boda, nije postojao:

"Dosta dobra utakmica. Oni su bili bolji tim u prvom poluvremenu, a mi u nastavku meča. Primili smo rano gol i to nam je napravilo problem. Kao što sam rekao, Široki je bio bolji u prvom dijelu, ali u nastavku smo mi napravili rokade i igrali smo kvalitetnije", rekao je Mulaosmanović koji je imao dosta problema da sastavi tim.

"Virozu je imalo sedam-osam igrača i sve što smo imali na klupi su bili igrači sa virzom. Mogu reći kod penala da je igrač Širokog rekao našem da nije bio penal".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promjena u timu sa Grbavice će biti.

"Moramo napraviti dobru analizu i dobesti par igrača. Znaju to i ljudi u klubu, ali moram reći da nismo imali ni sreće. Ovi momci nisu zaboravili igrati fudbal, odjednom su se desile neke stvari koje nama nisu jasne. Sreću ipak treba zaslužiti i danas su momci dali maksimum i na tome im čestitam".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Covjek dosao prije golmana do lopte,sklonio je i doslo do kontakta,ovaj pao i dobio penal.. 99% sudija bi dosudilo penal !
31 52
vanja8
Evo dokaza ,igrac Širokog je rekao Seljinom igraču da nije bio penal,odmah ponistiti utakmicu i registrovati je 3:0 za Selju,pardon Želju...Kuda vise,stvarno svi rade protiv njih... Uhhhh sto je hladno danas -15...Bodova ili celzijusa,hajde nije važno... VRACAJ SE ODAAAAA
30 27

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi