Mulaosmanović: Sa dosta samopouzdanja idemo u Finsku
NFSBiH

Na dvojicu igrača ne može računati

Mulaosmanović: Sa dosta samopouzdanja idemo u Finsku

Kadetski reprezentativci Bosne i Hercegovine se već treći dan u Trening centru NS/FS BiH u Zenici spremaju za turnir kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Turnir će u periodu od 25. septembra do 1. oktobra biti održan u Finskoj, a vršilac dužnosti selektora Adin Mulaosmanović, nažalost, neće moći računati na dvojicu pozvanih fudbalera.

„Pripreme su počele u lijepoj atmosferi i svi su došli sa pozitivnom energijom. Igrači vrijedno rade i jedva čekaju početak kvalifikacija. Nažalost, nećemo moći da računamo na igrača Dinu Nuhanovića što će nam predstavljati problem, a u Finsku neće putovati ni Ivan Grgić. On već dugo ima stomačnih problema, te je morao da napusti kamp reprezentacije“, kaže Mulaosmanović.

Pored domaćina turnira Finske, protivnici bh. kadetima biće još Moldavija i Češka Republika. Mulaosmanović ističe da se radi o jakim ekipama:

„Grupa je zahtjevna. Gledali smo naše protivnike. Češka Republika i Finska su veoma kvalitetne selekcije. Međutim, mi moramo raditi i trenirati na najbolji način. Nosioci smo grupe i želimo to da opravdamo. Imali smo dovoljan broj pripremnih utakmica, imamo pozitivan skor u njima i sa dosta samopouzdanja idemo u Finsku.“

Promo

Top Komentari

Cibre
Kad nam pukki juniori napune mrežu, ljudi prave talente a mi tatine sinove!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi