Remi HSV-a i Freiburga, igrao i Mujdža

Gosti prokockali pobjedu

Remi HSV-a i Freiburga, igrao i Mujdža

HSV je u okviru 32. kola njemačke Bundeslige odigrao neriješeno sa Freiburgom, a konačan rezultat susreta glasio je 1:1.  

Na prvi gol na Imtech Areni čekalo se do 30. minute. Radost navijačima Freiburga donio je Mehmedi, ali gostujući tim do kraja susreta nije uspio zadržati prednost.

Da HSV ostane neporažen na domaćem terenu pobrinuo se Kačar, koji je u posljednjoj minuti drugog poluvremena pogodio za 1:1 i postavio konačan rezultat susreta. 

Bh. reprezentativac Mensur Mujdža igrao je sve do 76. minute, a njegov Freiburg nakon današnjeg remija zauzima 16. poziciju u njemačkom prvenstvu.

Bundesliga, 32. kolo:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

HSV - Freiburg 1:1 (Kačar 90. / Mehmedi 30.) 


1-1 Gojko Kacar Goal - Hamburg v. Freiburg 08... by zidanekrisz

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.