Munever Rizvić: Moramo se boriti kao danas i rezultati će doći
U prvom kolu, naredne sedmice ekipa Budućnosti gostuje kod Čapljine.

Nakon pobjede protiv TOŠK-a

Munever Rizvić: Moramo se boriti kao danas i rezultati će doći

E. Oštraković

Nogometaši Budućnosti ostvarili su pobjedu protiv TOŠK-a rezultatom 2:0, te će sutra igrati protiv Bratstva iz Gračanice.

Sjajna igra ekipe iz Banovića rezultirala je pobjedom, koja prema prikazanom niti u jednom trenutku nije došla u pitanje.

Zadovoljan odigranom utakmicom, te pobjedom, bio je trener Budućnosti Munever Rizvić.

"Danas smo izašli u najjačem sastavu. Imali smo nekoliko promjena na poluvremenu, ali nismo baš dominirali na terenu. Presudila je veća želja, te TOŠK-u čestitam na fer i korektnoj igri. Sutra ćemo odmarati neke igrače, jer je danas bila jako teška utakmica. Sutra je rezultat u drugom planu", rekao je Rizvić.

U prvom kolu, naredne sedmice ekipa Budućnosti gostuje kod Čapljine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Mislim da smo solidno odradili pripreme, te smo imali dobre rezultate na utakmicama. Želimo ostvariti dobar rezultat. Moramo se boriti i truditi kao i danas, a rezultat će doći", završio je Rizvić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi