Vahid Halilhodžić dobio veliko pojačanje u reprezentaciji
Foto - EPA

FIFA dala dozvolu Muniru

Vahid Halilhodžić dobio veliko pojačanje u reprezentaciji

M. Šljivak

Selektor Maroka Vahid Halilhodžić dobio je veliko pojačanje u reprezentaciji.

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) konačno je udovoljila zahtjevu Munira El Haddadija za promjenu sportskog državljanstva i on će u budućnosti moći da nastupa za zemlju svojih roditelja.

FIFA je nekoliko mjeseci mučila 25-godišnjeg napadača. Dva puta je odbijan njegov zahtjev da zaigra za Maroko, ali sada je došla treća sreća i on će moći da igra za ovu afričku selekciju.

To je sasvim sigurno jako dobra vijest i za Vahida Halilhodžića koji će imati opciju više u svojoj reprezentaciji koja ima nekoliko zaista odličnih fudbalera.

Munir je u prošlosti igrao za omladinske selekcije Španije, a za prvi tim Crvene furije je nastupio jednom.

Top Komentari

Mowzilla
Aferim, ovako se bori za igraca, a nasi odustanu nakon prvog pokusaja...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi