Munir polako počinje da 'propada'

Valencia odustala od kupovine

Munir polako počinje da 'propada'

Mladi španski fudbaler Munir El Haddadi (21) naredne sezone neće nastupati za Valenciju.

Munir je na Mestallu stigao posljednjeg dana ljetnog prelaznog roka prošle godine, a tada je dogovorio jednogodišnju posudbu iz Barcelone.

Valencia je imala pravo na otkup Munirovog ugovora za 12 miliona eura, ali su čelnici ovog kluba odustali od te ideje i postalo je jasno da će ovaj talentovani fudbaler sljedeće sezone igrati u nekom drugom klubu.

Špekuliše se da će Barcelona poslati Munira na novu posudbu, jer je zaista teško očekivati da se na Nou Campu može nametnuti za bilo kakvu ozbiljniju minutažu pored Messija, Neymara, Suareza i Alcacera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Munir El Haddadi je ove sezone odigrao 37 utakmica za Valenciju i postigao je osam pogodaka, čime nije ispunio očekivanja, i čini se da njegova karijera lagano kreće nizbrdo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi