23

Komentari (23)

Juve88
NOVINAR MILJANOVCI NEMAJU STADION
K79
A ako izađu u evropu gdje će igrati utakmice !? Jer jedan od razloga zašto je Husic napustio Slobodu je kako on kaže nemogućnost igranja evropskih utakmica u Tuzli , kaže cojk neću da ulažem u klub koji će evropske utakmice igrati u zenici ili sarajevu ! šta sad da se radi upm napustit će cojk i TC zbog toga jbt !
Medo-Brundo
Napravice Baja stadion sebi
Manager95
Eh Zenicoo grade milii..eto gdje role
sloboda72
Joj kad izađemo u Evropu.
sloboda1919tz
ovi sve kupuju samo dok se pare operu
sloboda72
Previše je para prije će jasmin svoje oprati.,puno prije.
Bhf
O kakvom pranju ti pricas?Covjek nije u politici, ne rastura drogu pa da mora prati pare.Covjek ulaze svoj zaradjeni novac a to sto vi imate problem u glavi to je vasa stvar.
K79
koje si ti izbore pratio druže ! Husic je član PDA iz banovica bio također kandidat na poslijednin izborima , čuj ne bavi se politikom nego stocarstvom ba , to i jeste problem što ljudi nemaju pojma da je Husic napustio Slobodu upravo radi politike i ničeg drugog, uostalom druže sve je politika kod nas pogotovo !
Bhf
I naravno,uvijek slobodini navijaci imaju nesto protiv.Covjek ima svoje pare,covjek ima kompanije u BiH i Americi i sad vi nadjete da pametujete pranje para.
sloboda1919tz
ovi sve kupuju samo dok se pare operu
sloboda72
Previše je para prije će jasmin svoje oprati.,puno prije.
Adnanos
Ovako kad si sportski direktor odgovornost je puno veća, moraš brinuti o većem broju ljudi: Pa ako se i oni brinu sami o sebi kao sto si i ti onda ti nemoras nista radit eee
sloboda72
nightcry
taman smo 46. repka svijeta i žurno idemo nadole - vrijeme je za efendiče Premijer lige, sigurno mogu pomoći.... da što prije stignemo do 70.
teddy sheringham
Dakle narednim mjesecima možemo očekivati prodaju nekog Efendića kroz reprezentaciju.
Hadalj
Cuj blatnjavi teren u Mramoru, pa tamo je Wembley za 80% terena PL BiH
konjnakvadrat
Hadalj, u pravu si mramor je uvijek imao dobar travnjak, slicno banovicima, kad napravis klizeci izrovis sit i cumur u obliku pijeska, znaci prirodna drenaza, igro ja po Tim terenima dok sam bio pionir i kadet, i jos nesto Rainci nikad nisu imali blatnjav teren. Poz
Cibre
Cuj efendic, jbt pa jel ovaj lud ?, eto dokaza da nam je repka postala kriminalna, svi hoce pare niko napredak..
DamirT
Cuj Efendic za reprezentaciju.Covjeku je vrh nasa liga,cuj reprezentacija
sloboda72
Eto Beganovića Sokola.Još Kapiten
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.