Murić: Nedostaju mi košarka i Grobari

Košarkaš Partizana o kraju sezone

Murić: Nedostaju mi košarka i Grobari

D. Vejo

Košarkaši Partizana ove sezone nisu uspjeli da ostvari neki veliki uspjeh osim što su bili finalisti u Kupu Radivoja Koraća, gdje su izgubili Mega Leksa. Ipak, za one igrače koji ovaj sport rade iz ljubavi period od dva mjeseca pauze je mnogo. 

Jedan od takvih igrača je i Slovenac Edo Murić. Tokom protekle sezone bio je jedan od nosilaca igre crno-bijelih. Svojim potezima oduševljavao je publiku na tribinama kao i samog stratega Aleksandra Džikića. O tome šta misli o predstojećoj pauzi pa i samom nastavku Super lige pričao je košarkaš.

"Malo iznenađujuće za nas i još uvijek se nismo navikli jer iz utakmice bukvalno smo otišli na pauzu. Drugi dio sezone igrali smo puno bolje nego u prvi i bitno je samo da nastavimo u takvom ritmu i sve će biti dobro. Jeste da smo se kasno da kažem probudili ali bitno je da jesmo i da smo počeli ostvarivati dobre rezultate. Samo da nema povreda i idemo punom snagom na ono šta nas očekuje", rekao je za medije bek Partizana, Edo Murić.

Jedan od najboljih mečeva Murić je odigrao protiv Cedevite, a kako je to izgledalo pogledajte u videu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi